details normontwerp

Documentnummer:Ontw. NPR 7171-2:2024
Type:NPR
Commissie:Ordening van ondergrondse netwerken
Commissie naam:349200
Recensie gepubliceerd:woensdag 31 jan 2024
Einddatum commentaartermijn:woensdag 1 mei 2024
Categorieën:
Contact email:sui.wan(at)nen.nl
Scope van het normontwerp:

Deze NPR geeft een toelichting op het proces tussen alle partijen die betrokken zijn bij de inrichting en ordening van de ondergrond (zowel openbaar als particulier) voor wat betreft aan te leggen ondergrondse netten. Deze partijen richten het proces gezamenlijk in en leggen de bijbehorende verantwoordelijkheden vast.

Deze NPR is van toepassing op alle ordeningssituaties, waaronder nieuwbouw, herontwikkeling, reconstructie en uitbreiding. Het ordeningsproces is verdeeld in verschillende projectfasen, waarbij de verantwoordelijkheid van de betrokken partijen en hun diverse rollen worden beschreven. De rollen kunnen per fase en per partij verschillend zijn.

U kunt commentaar geven op elke sectie van dit normontwerp bij de betreffende sectie. Algemeen commentaar op het normontwerp kunt u bij de titel invoeren.

Alle commentaren worden gecontroleerd door een webmaster. Dit om misbruik, bijvoorbeeld onacceptabel taalgebruik of ongewenste reclame, te voorkomen. De webmaster beoordeelt en verandert de inhoud van uw commentaar niet. Ook corrigeren wij geen spel- en stijlfouten.

Een overzicht van uw commentaar kunt uw benaderen via 'Mijn profiel' (rechtsboven in uw scherm).

Normontwerpen op papier/digitaal kunt u verkrijgen via de normshop op www.nen.nl.