details normontwerp

Documentnummer:Ontw. NPR 8313-3
Type:NEN
Commissie:Kantoor- en schoolmeubilair
Commissie naam:302010
Recensie gepubliceerd:dinsdag 24 okt 2023
Einddatum commentaartermijn:woensdag 27 dec 2023
Categorieën:Consumentenzaken
Contact email:margot.verbeek(at)nen.nl
Scope van het normontwerp:

NPR 8313-3 bevat een aanpak voor het aantonen van de circulaire eigenschappen van een product. Met behulp van bestaande meetmethoden worden deze eigenschappen gedocumenteerd in het bijbehorende evaluatieformulier. Dit formulier bestaat uit een invulbestand in Excel-formaat. Invulling van dit formulier geeft inzicht in de circulariteit van een nieuw of gerevitaliseerd product. De evaluatie geeft vervolgens zicht op de gevolgde circulaire strategie van de fabrikant van het nieuwe en/of het meubelherstelbedrijf van het bestaande product. Fabrikant en meubelherstelbedrijf kunnen dezelfde onderneming zijn, maar ook verschillend zijn. Deze praktijkrichtlijn is op beide, in het navolgende aangeduid als producent, van toepassing.

U kunt commentaar geven op elke sectie van dit normontwerp bij de betreffende sectie. Algemeen commentaar op het normontwerp kunt u bij de titel invoeren.

Alle commentaren worden gecontroleerd door een webmaster. Dit om misbruik, bijvoorbeeld onacceptabel taalgebruik of ongewenste reclame, te voorkomen. De webmaster beoordeelt en verandert de inhoud van uw commentaar niet. Ook corrigeren wij geen spel- en stijlfouten.

Een overzicht van uw commentaar kunt uw benaderen via 'Mijn profiel' (rechtsboven in uw scherm).

Normontwerpen op papier/digitaal kunt u verkrijgen via de normshop op www.nen.nl.